Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

LADY MILLION EAU MY GOLD!
PACO RABANNE, ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΣΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ
PACO RABANNE, LADY MILLION EAU MY GOLD
Paco Rabanne: μία εμβληματική μάρκα, ένας ξεχωριστός σχεδιαστής που συντροφεύει τις γυναίκες στην αναζήτησή τους για τη σύγχρονη μόδα. Όχι μόνο με  τα εμβληματικά του φορέματα, αυτός ο Ισπανός στην καρδιά και Γάλλος στη νοοτροπία, έφερε την επανάσταση στη Μόδα και στους κανόνες της κομψότητας. 
Μία πρωτοποριακή οπτική που έχει ενσωματωθεί, με την ίδια αυτοπεποίθηση και στα αρώματα της μάρκας από το 1969, δίνοντας υπόσταση σε μία δυναμική θηλυκότητα χωρίς αναστολές.

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει για τη μάρκα με τη δημιουργία του Lady Million Eau My Gold!
Μία νέα λάμψη, μία ζωηρότητα, μία  σκανδαλιάρικη ανεμελιά που του ταιριάζει απόλυτα.

EAU MY GOLD!, H NEA ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ LADY MILLION
Πιστός στη μοναδικότητά του, ο Paco Rabanne, ξεπερνάει ακόμη μία φορά τα όρια και τολμάει ένα νέο όνειρο. Και αν τελικά η ύψιστη φαντασίωση ήταν  η ευτυχία ;
To Lady Million Eau My Gold! συναντά αυτή τη θεμιτή επιθυμία, προσφέροντας ένα κεφάλαιο γεμάτο από δροσιά και ευφορία. 
Μετά τα απολαυστικά καπρίτσια και τις τολμηρές ιστορίες της πρώτης εκδοχής, το Lady Million Eau My Gold, εστιάζει κυρίως στην έννοια της ευχαρίστησης.
Eνα όνομα που είναι και επιφώνημα, μ’ ένα σπινθηροβόλο παιχνίδι λέξεων τονίζει τόσο το μοναδικό του χαρακτήρα όσο και το γεγονός ότι με ιδιαίτερη χαρά ανήκει στην οικογένεια Lady Million.
ΣΑΝ ΕΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ
Το πολυεδρικό διαμάντι, που συνδέεται άρρηκτα με την οικογένεια Lady Million, υιοθετεί ένα επίμηκες και πιο διάφανο σχήμα.
Η αιθέρια σχεδίαση του μπουκαλιού Lady Million Eau My Gold! αποκαλύπτει σε μεγάλο βαθμό τη λαμπερή, χρυσή απόχρωση του αρώματος. Το  βάρος του γυαλιού και η εγχάραξη αποπνέουν πολυτέλεια, ενώ περιβάλλουν το άρωμα με μία εορταστική και χαρούμενη διάθεση. Σ’ αυτή τη νέα εκδοχή του  Lady Million, το καπάκι ανοίγει για ν’ αποκαλύψει το λογότυπο Εau My Gold! χαραγμένο πάνω στο διαμάντι, ένα σύμβολο του πολύτιμου χαρακτήρα του αρώματος.
ΜΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑ
Η νέα οσφρητική συμφωνία που βασίζεται στις πράσινες νότες δροσιάς είναι ένα νέο signature Paco Rabanne. H Anne Flipo, δημιουργός του πρωτότυπου αρώματος Lady Million αναφέρει χαρακτηριστικά:
Eίναι πραγματικά μία πρόκληση όταν είσαι πίσω από τη δημιουργία του πρωτότυπου αρώματος, να μην καλείσαι να προσθέσεις συστατικά στην ήδη υπάρχουσα σύνθεση, αλλά να το δημιουργήσεις από την αρχή”.
Έτσι, ήταν η έννοια του ενθουσιασμού και της ευφορίας που καθόρισε την επιλογή αυτής της χαρούμενης αλλά και συγχρόνως αισθησιακής και λουλουδένιας διάστασης. Η έντονη παρουσία του πράσινου mango χαρίζει δροσιά και αισθησιασμό. 
To δουλέψαμε μ’ ένα ισορροπημένο τρόπο, ούτε πολύ γλυκό , ούτε πολύ δυνατό για να μην προκαλέσει την αίσθηση ενός υπερβολικά ώριμου φρούτου”.
Έτσι, τo Lady Million Eau My Gold! δημιουργήθηκε γύρωαπ’αυτή την αύρα που δημιουργεί το μάνγκο και η λεμονάτη δροσιά του γκρέϊπφρουτ. Τα φύλλα βιολέτας και τα άνθη πορτοκαλιάς χαρίζουν στις νότες καρδιάς μία σπινθηροβόλα αίσθηση. Τέλος, ο κέδρος, το άμπαρο και το musk  προσδίδουν μία έκρηξη αισθησιασμού.

LADYMILLIONEΙΝΑΙ ΑΥΤΗ !
picture found on  https://www.pinterest.com/pin/150026231312972577/
Ο Οίκος Paco Rabanne επέλεξε το μοντέλο Hana Jirickovaγια να ενσαρκώσει αυτή τη νέα θηλυκότητα. Στα 22 της χρόνια, η όμορφη ξανθιά Τσέχα έχει ήδη ποζάρει για κορυφαίους φωτογράφους, όπως ο Peter Lindberghk, o CraigMcDean, o MarioSorrenti και Μert Alas Marcus Piggott. Αφού πέρασε δύο χρόνια στο Παρίσι, η Hana ζει εδώ και ένα χρόνο στη Νέα Υόρκη. Συνδυάζει την εκλεπτυσμένη ομορφιά με την έντονη προσωπικότητα, δύο ιδιότητες που συμπληρώνουν η μία την άλλη και είναι απαραίτητες για να είσαι η πρέσβειρα του LadyMillionEauMyGold!

Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ


Ο Οίκος Paco Rabanne εμπιστεύθηκε τον Γάλλο σκηνοθέτη Alexandre Courtes για να δώσει ζωή μέσα από τις εικόνες στη νέα φαντασίωση. Η LadyMillion, με τη μορφή της Hana Jirickova, μας μεταφέρει στο αστραφτερό  και αισθησιακό παιχνίδι της αποπλάνησης. Μία λαμπερή πρωταγωνίστρια μέσα σ’ ένα γιγάντιο ποτήρι κοκτέιλ μας ταρακουνάει και μας απομακρύνει από την πραγματικότητα και μας προσκαλεί στο δικό της κόσμο… αυτόν της φαντασίας. Λαμπερή και τολμηρή, μ’ένα χτύπημα των δακτύλων μας παρασύρει στη σφαίρα της έκστασης.
Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΥΟ ΕΙΔΙΚΩΝ


Επειδή το LadyMillionEauMyGold! είναι κατ’ αρχάς και πάνω απ’όλα μία ιστορία ευχαρίστησης και θηλυκότητας, ήταν απόλυτα λογικό να «επιστρατευθούν» δύο γυναίκες, δύο εξειδικευμένοι επαγγελματίες  με εξαιρετικές γνώσεις, για να δημιουργήσουν ένα κοκτέιλ που αντανακλά αυτό το νέο άρωμα : μία συνάντηση ανάμεσα στη τεχνογνωσία μίας από τις πιο σημαντικές αρωματοποιούς της εποχής μας, την Anne Flipo, και της διεθνούς φήμης mixologist, Gwladys Gublin. Υπάρχουν πολλές ομοιότητες ανάμεσα στη δημιουργία ενός κοκτέιλ και ενός αρώματος, καθώς όπως πολύ εύστοχα λέει και η Αnne Flipoτόσο ο αρωματοποιός όσο και ο mixologis tείναι αφοσιωμένοι στο να ικανοποιήσουν μία ευχαρίστηση”.
Μετά από πολλές συναντήσεις και συζητήσεις, στη διάρκεια των οποίων μάθαινε η μία από την άλλη και εμπνέονταν από την τεχνογνωσία τους, δημιούργησαν ένα μοναδικό κοκτέιλ.Η ιδέα ήταν να αντικατοπτρίσουν στο κοκτέιλ το συναίσθημα που αισθάνεσαι όταν μυρίζεις το άρωμα. Το κοκτέιλ EauMyGold! δημιουργήθηκε για να προσφέρει μία ισότιμη αίσθηση και όχι ένα αντίγραφο καρμπόν της μυρωδιάς και των συστατικών του.

ΕΝΑ ΚΟΚΤΈΙΛ ΑΡΩΜΑ
Συστατικά :
·         Mισό passion fruit
·         4 σταγόνες Spanish Bitters
·         4 σταγόνες αποστάγματος από άνθη πορτοκαλιάς
·         2 cl στημένο λεμόνι
·         1,5 cl σιρόπι αγαύη
·         1 κουταλάκι σπιτικού αφεψήματος από κριθάρι
·         4cl κονιάκ
·         Σαμπάνια
·         Χυμό πορτοκάλι

  
ToLadyMillionEauMyGold κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά, σε δύο συσκευασίες: Edt Spray 80ml και ΕdtS pray 50lml.