Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Φαίη Σκορδά, Ηλίας Ζάρμπαλης και L’ Oréal Professionnel για υπέροχα μαλλιά

Φαίη Σκορδά, Ηλίας Ζάρμπαλης και L’ Oréal Professionnel

Τα επαγγελματικά μυστικά για υπέροχα μαλλιά
από την αγαπημένη παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά

Με ιδιαίτερα χαλαρή διάθεση και με την θετική ενέργεια που την διακρίνει πάντα, η λαμπερή Φαίη Σκορδά στο πλαίσιο ενός fashioneditorial μάς αποκαλύπτει τα μυστικά για τέλεια μαλλιά. 
Η όμορφη παρουσιάστρια ξέρει πώς να φροντίζει τα μαλλιά της ώστε να είναι πάντα λαμπερά, υγιή και πανέμορφα ενώ παράλληλα να αλλάζει το στιλ τους ανάλογα με το look που επιλέγει.
Το μυστικό της δεν είναι άλλο από τα προϊόντα περιποίησης και styling της νούμερο ένα μάρκας επαγγελματικών προϊόντων κομμωτηρίου, L’ Oréal Professionnel.  
Στο πλευρό της ο κορυφαίος κομμωτής Ηλίας Ζάρμπαλης  που την μυεί σε μια τελετουργία που χαρίζει υπέροχα μαλλιά με απλά βήματα. 
Αφού προηγηθεί η περιποίηση αναδόμησης με τα προϊόντα της σειράς Absolut Repair Lipidium, η Φαίη μας δείχνει πως με τη χρήση ενός μόνο προϊόντος, του υπέροχου λαδιού MythicOil με μυθικό άρωμα, μπορούμε να αποκτήσουμε μαλλιά που λάμπουν από ομορφιά και υγεία. 
Και τέλος, αποκτά ένα υπέροχο look με προϊόντα styling από την σειρά Tecni.Art και είναι έτοιμη για την φωτογράφιση. 
«Η Φαίη ξέρει πώς να περιποιείται τα μαλλιά της και γνωρίζει καλά πώς να τα διατηρεί όμορφα κάθε στιγμή της ημέρας», μας είπε ο έμπειρος κομμωτής Ηλίας Ζάρμπαλης.


Η φωτογράφιση ολοκληρώθηκε με την αγαπημένη παρουσιάστρια να δηλώνει «Λατρεύω τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών της L’Oreal Professionnel