Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Age Perfect Extraordinary Facial Oil - Λάδι περιποίησης προσώπου της L'Orèal Paris: κέρδισε ήδη το κοινό του!

Το προϊόν...

...και η γνώμη των "φανατικών οπαδών" του!


Age Perfect Extraordinary Facial Oil - Λάδι περιποίησης προσώπου της L'Orèal Paris

Το λάδι περιποίησης προσώπου της L'Orèal Paris συνδυάζει πολύτιμα και φυσικά αιθέρια έλαια και δημιουργεί μια μοναδική τελετουργία που: Θρέφει, Αναζωογονεί και Φωτίζει…

Η αναζωογονημένη και ενυδατωμένη επιδερμίδα είναι πιο φωτεινή. Σταγόνα με τη σταγόνα, η επιδερμίδα ανθεί και αποκαλύπτει τη φυσική της λάμψη. Μέρα με τη μέρα η επιδερμίδα τονώνεται και είναι πιο απαλή. Η επιδερμίδα ακτινοβολεί ζωντάνια και μεταμορφώνεται. Το λάδι περιποίησης για το πρόσωπο περιέχει 8 αιθέρια έλαια που χρησιμοποιούνται από την αρχαιότητα στην αρωματοθεραπεία επιλέχθηκαν ειδικά για τις δράσεις και ιδιότητές τους ώστε να αλληλοσυμπληρώνονται και να δημιουργούν ένα προϊόν ιδανικό για όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους επιδερμίδας: Λεβάντα, Μαντζουράνα, Δενδρολίβανο, Γεράνι, Τριαντάφυλλο, Χαμομήλι, Φλοιός Πορτοκαλιού, Λεβαντίνη...
Η μεταξένια και ανάλαφρη υφή του λαδιού περιποίησης απορροφάται άμεσα, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας στην επιδερμίδα του προσώπου, για μοναδική αίσθηση απαλότητας.

Καινοτομία & Συστατικά

Λάδι προσώπου με Αντιοξειδωτική Δράση

Το αιθέριο έλαιο Λεβάντας είναι πλούσιο σε Λιναλοόλη και οξικό Λιναλυλεστέρα, συστατικά ιδιαίτερα χρήσιμα για την προστασία της επιδερμίδας από το οξειδωτικό στρες και τις ακτινοβολίες.
Προστασία του Κολλαγόνου
Το αιθέριο έλαιο Λεβαντίνης, μια ποικιλία Λεβάντας, έχει δείξει σε μελέτες in vitro ότι ενεργοποιεί τη σύνθεση ελαστίνης και κολλαγόνου ΙΙΙ.
Το αιθέριο έλαιο Φλοιού Πορτοκαλιού, παρουσιάζει ενδιαφέρουσες αντιγηραντικές ιδιότητες, μελέτες in vitro έδειξαν ότι ανακόπτει τη σύνθεση των MMP-1, που προκαλείται από την ακτινοβολία UV και σχετίζεται με τον εκφυλισμό του κολλαγόνου.
Λάδι προσώπου με Καταπραϋντικές Ιδιότητες
Το αιθέριο έλαιο Χαμομηλιού, εμφανίζει πολλά υποσχόμενες καταπραϋντικές ιδιότητες για την αντιμετώπιση των φλεγμονών της επιδερμίδας. Τεστ in vitro έδειξαν ότι αναστέλλει την έκκριση της IL-8.
Το αιθέριο έλαιο Τριαντάφυλλου είναι διάσημο για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες όπως επίσης και για τη βελτίωση του τόνου της επιδερμίδας, τη μαλακτική και τη απαλυντική του δράση στην επιδερμίδα.
Για όλους τους τύπους επιδερμίδας ακόμα και της λιπαρής.
Τα αιθέρια έλαια Δενδρολίβανου, Μαντζουράνας και Γερανιού