Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και ΩΡΑΙΟ ΔΕΡΜΑ, σε ένα δώρο, από την BABOR!!!

Η άνοιξη συμβολίζει την αναγέννηση, τη ζωντάνια, τη φρεσκάδα, και το Πάσχα προσφέρεται για να χαρίσουμε δώρα πολύτιμα σε όσους αγαπάμε.
Η Babor, ακολουθώντας το πνεύμα της εποχής και αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι είναι έμπρακτα συνοδοιπόρος ανεκτίμητος στις γυναίκες και τα θέματα αισθητικής που τις απασχολούν, μας προτείνει κάποια από τα προϊόντα της, σε μοναδικές προσφορές ! Όπως το Promo Easter Egg 2011, μια πασχαλινή προσφορά με αμπούλες ομορφιάς. Συγκεκριμένα,
    το Promo Easter Egg 2011 περιέχει14 αμπούλες με συμπυκνώματα δραστικών ουσιών σε συσκευασία δώρου και με πολύ ελκυστικό σχεδιασμό.
    Ταυτόχρονα,
    • Πίσω από το κάθε πορτάκι σάς περιμένει και μία έκπληξη ομορφιάς.
    Το Promo Easter Egg 2011 είναι:
    • Ιδανικό σαν δώρο για τους άλλους αλλά και για τον εαυτό σας, ενώ σαν
    Αποτέλεσμα: Το δέρμα ακτινοβολεί ζωντάνια και φρεσκάδα
    • Η συλλεκτική έκδοση της εντατικής θεραπείας προσώπου 14 ημερών περιέχει πολύτιμες αμπούλες για να ζωντανέψει το κουρασμένο από το χειμώνα δέρμα σας.
    ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ:
    Απλώστε τα fluids πρωί και/ή βράδυ μετά τον καθαρισμό σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ και αφήστε λίγη ώρα να δράσει. Στη συνέχεια, εφαρμόστε κρέμα περιποίησης.

    *ΜΟΝΟΝ, Λάβετε υπόψη ότι η διαθεσιμότητα αυτού του προϊόντος είναι περιορισμένη και ότι τα αποθέματα μπορούν να εξαντληθούν πριν από τη λήξη της προσφοράς.

    Τιμή μονάδας
    43,00€
    (Διατίθεται από την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.babor.gr/)http://www.babor.gr/